اتخاذ تدابیر لازم برای بلیت برگشت زائران از مشهد+ویدئو (۱۳ شهریور ۱۴۰۳)

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری امروز ۱۳ شهریور ماه در جلسه ستاد خدمات سفر که جلسه ستاد قرارگاه سفر با حضور مدیران دستگاه‌های مرتبط با خدمات سفر در سالن اجتماعات فرمانداری مشهد برگزار شد، ضمن تشکر از مسئولان ذیربط در این ستاد قرارگاه و با بیان اینکه امشب مهمتر از زیارت امام رضا(ع) خدمت به زائران علی بن موسی الرضاست، اظهار کرد: امشب و فردا اوج حضور زائران رضوی است که همه شیفتگان ولایت تلاش می‌کنند تا خود را به مشهد برسانند.

وی افزود: تمام شرایط برای حمایت و هدایت زائران مهیاست؛ یکی از مسائلی که از فردا شروع خواهد شد، برگشت زائران به شهر خودشان است که عموماً از فردا ظهر همه قصد برگشت دارند به خصوص زائرین پیاده که تا جمعه طول خواهد کشید.

{$sepehr_media_1148682_640_360}

فرماندار مشهد عنوان کرد: تدبیر خوبی در حوزه بلیت پیش فروش انجام شده است و این سیستم مدیریت شده که برای برگشت زائرین پیاده برنامه‌ریزی شود.

داوری ادامه داد: امشب، با توجه به شدید بودن حوزه ترافیک، از شهر‌های دیگر هم به کمک خواهند آمد تا خدمت رسانی را انجام دهیم.

{$sepehr_key_77348}