«مجید عشقی» رئیس سازمان بورس دستگیر شد؟

به گزارش شهرآرانیوز، در ساعات اخیر خبری در برخی رسانه‌ها مبنی بر دستگیری مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در جزیره قشم و در حین خروج از کشور منتشر شد.

خبرگزاری قوه قضائیه «میزان» اما اعلام کرد که این خبر از اساس کذب است و صحت ندارد.

لازم به ذکر است که صبح امروز افشا شد که مجید عشقی و سایر اعضای هیئت مدیره سازمان بورس با مصوبه‌ای، ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به خودشان وام داده‌اند. بیشترین مبلغ این وام به مجید عشقی، رئیس هیئت‌مدیره سازمان بورس اختصاص یافته و مبلغ آن ٢ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، با دوره بازگشت ده‌ساله و سود ۴درصد است.

عکس العمل وزیر اقتصاد به وام میلیاردی ۴ درصدی هیئت مدیره بورس به خودشان

بر همین اساس، عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصاد و دارایی، اعلام کرده است: پس از نامه سازمان بازرسی در مورد وام‌های دریافتی توسط رئیس و اعضای هیئت‌مدیره سازمان بورس، موضوع را به بازرسی وزارت‌خانه ارجاع دادم. در دولت چهاردهم برای حذف رانت‌ها آمده‌ایم و اجازه ویژه‌خواری به هیچ‌کس نخواهیم داد.