پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۲۵ شهریور ۱۴۰۳) | بارش‌های رگباری در مشهد

مرتضی اثمری در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص آخرین وضعیت جوی مشهد و خراسان‌رضوی اظهار کرد: از بعدازظهر امروز با تغییرات سامانه ناپایدار و بارش باران، ضمن افزایش سرعت وزش باد در برخی نقاط به ویژه نیمه جنوبی گاهی وزش باد شدید همراه با خیزش گردوغبار و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود؛ همچنین در برخی نقاط رگبار باران توام با رعدوبرق و در نواحی مستعد احتمال بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود. بارش‌ها به تناوب تا بعد از ظهر فردا (۲۶ شهریور ۱۴۰۳) در استان ادامه دارد.

به گفته وی، بیشترین میزان باش‌ها در استان با آب‌گرفتگی، ایجاد رواناب، احتمال سیلاب، طی امشب تا پیش‌از ظهر فردا به ویژه در نواحی شمال و شمال غربی، ارتفاعات هزار مسجد، بینالود و بخش‌هایی از غرب و مرکز خراسان رضوی رخ خواهد داد. بارش رگبار باران در مشهد بیشتر در مناطق شمال و شمال غربی پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی خراسان‌رضوی ادامه داد: طی ٢۴ ساعت گذشته، نوسانات دمایی مشهد بین ۱۴ و ۲۹ درجه بوده است و امروز در گرم‌ترین ساعات به ۲۷ درجه و در سردترین ساعات به ۱۵ درجه خواهد رسید؛ فردا دمای مشهد در گرمترین ساعات به ۲۶ در جه خواهد رسید.   همچنین طی شبانه‌روز گذشته، فریمان با دمای ۹ درجه و سرخس با دمای ۳۳ درجه به‌ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین شهرستان‌های استان بوده‌اند. بیشترین وزش باد از داورزن با ۵۴ کیلومتربرساعت گزارش شده است.

{$sepehr_key_79445}