منچستریونایتد با آلگری وارد مذاکره شد

به گزارش شهرآرانیوز؛ در ماه‌های گذشته نام‌های زیادی به عنوان جانشینان احتمالی تن هاخ مطرح شده‌اند و در ادامه همین شرایط، حالا رسانه‌های انگلیسی، مکس آلگری، سرمربی سابق یوونتوس را تازه‌ترین گزینه مالکان شیاطین سرخ برای حضور روی نیمکت تیمشان می‌دانند.

آلگری با وجود دوران درخشانی که در یوونتوس داشت و ۵ قهرمانی سری‌آ که با این تیم به دست آورد، هیچوقت مربی آنچنان محبوبی در بین هواداران تورینی نبود و بالاخره در پایان فصل گذشته از هدایت یووه برکنار شد. در این شرایط و در حالی که او در ماه‌های گذشته به تیم دیگری نپیوسته است، این مربی ایتالیایی به آلترناتیو تازه تن هاخ روی نیمکت منچستریونایتد تبدیل شده است و دیلی اکسپرس انگلیس از آغاز مذاکرات مالکان یونایتد با این مربی ایتالیایی خبر داده است.

کسب تنها ۷ امتیاز از ۵ بازی و قرار گرفتن در رتبه یازدهم جدول، حاصل کار تن هاخ با یونایتد تا به اینجای لیگ برتر بوده است و اگر این مربی هلندی خیلی زود نتواند اوضاع تیمش را سر و سامان دهد، احتمالا در میانه‌های فصل شاهد اخراجش خواهیم بود.

{$sepehr_key_80760}