عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی:
۲۰میلیون تومان برای تربیت هر حافظ قرآن هزینه می‌شود
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام علی‌رضا شاهسونی با اشاره به هزینه‌های برپایی مراکز شبانه روزی حفظ یک‌ساله قرآن در مؤسسه فرهنگی قرآنی بیت‌الاحزان گفت: طبق برآوردی که در مجموعه مؤسسه داشتیم، هزینه واقعی تربیت هر حافظ کل قرآن کریم بین ۱۷ تا ۲۳ میلیون تومان متغیر است در حالی که فقط بخش اندکی از این مبلغ یعنی بین ۲میلیون و ۷۰۰ هزار تا چهار میلیون تومان در مراکز مختلف از قرآن‌آموزان اخذ می‌شود و در واقع می‌توان گفت حافظان این مراکز بورسیه هستند.

وی با اشاره به شرایط کنونی کشور پس از شیوع ویروس کرونا و کسادی و تعطیلی کسب و کار‌ها افزود: طی جلسه‌ای که با همکاران در مؤسسه بیت‌الاحزان داشتیم، با توجه به آغاز نام‌نویسی مراکز شبانه‌روزی حفظ یک‌ساله و همچنین طرح ملی رحله تصمیم گرفتیم با وجود افزایش هزینه‌ها، به منظور تسهیل حضور جوانان علاقه‌مند به فراگیری قرآن، شهریه این دوره‌ها را نسبت به سال قبل ثابت نگه داریم و در برخی موارد نیز شهریه‌ها را کاهش دادیم.

این خادم برگزیده قرآنی اضافه کرد: با توجه به هزینه صورت گرفته نیاز است که قرآن آموزان بالاترین کارایی را داشته باشند و بیشترین استفاده را از دوره داشته باشند و به همین دلیل فقط افراد مستعد و دارای پشتکار و روحیه قوی می‌توانند در این مراکز حفظ تخصصی حضور پیدا کنند.

شاهسونی درباره نحوه تأمین هزینه‌های این مراکز گفت: مؤسسه بیت‌الاحزان، مؤسسه‌ای مردم نهاد است و جز در طرح‌هایی مقطعی آن هم به شکل محدود که مساعدت‌هایی از نهاد‌های قرآنی کشور نظیر معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یا مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه دریافت می‌کند، در تأمین هزینه‌های خود فقط به کمک و همیاری‌های مردم و خیراندیشان متکی است.

ثبت‌نام بیستمین دوره مراکز شبانه روزی حفظ یک‌ساله قرآن کریم بیت‌الاحزان از روز گذشته (شنبه) آغاز شد و هم‌وطنان سراسر کشور و همچنین اتباع کشور‌های دیگر می‌توانند در این دوره شرکت کنند.

این دوره یک‌ساله در ۱۲ مرکز شبانه‌روزی مؤسسه بیت الاحزان در استان‌های فارس، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، تهران، قم، همدان، خوزستان و لرستان برگزار می‌شود. جوانان علاقه‌مند ۱۴ تا ۲۲ سال برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی مؤسسه بیت‌الاحزان به نشانی beytolahzan.ir مراجعه کنند.

منبع: ایرنا