«سینگل» تنها نماینده ایران در جشنواره بین‌المللی تئاتر آنکارا

به گزارش «شهرآرانیوز» تئاتر «سینگل» با نویسندگی و کارگردانی «مهدی ضیاءچمنی» و تهیه‌کنندگی «مسعود حکم‌آبادی» که به بیست و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر آنکارا راه یافته است، تنها نماینده ایران در این فستیوال خواهد بود.

بیست و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر آنکارا از ۲۲نوامبر تا ۳دسامبر ۲۰۲۴  با شعار «هنر برای یک دنیای قابل زندگی» و توسط بنیاد تحقیقات اجتماعی، فرهنگ و هنر ترکیه برگزار خواهد شد.

جشنواره تئاتر آنکارا همه‌ساله با حضور همه اقشار تئاتری شامل گروه‌های دانشگاهی، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، تئاتر شهری و همچنین کمپانی‌های معتبر تئاتری از بسیاری از کشور‌های جهان برگزار می‌شود.

ترویج هنر تئاتر، حمایت و ایجاد انگیزه در گروه‌های تئاتر خصوصی و افزایش کیفیت تولید در تئاتر با برگزاری سمینار‌ها و کارگاه‌های آموزشی و تقویت پیوند جامعه و تئاتر از اهدافی است که برگزارکنندگان برای این جشنواره تعریف کرده‌اند.

«سینگل» پیش از این یک دوره اجرای موفق در مشهد داشت که با استقبال مردم و منتقدین مواجه شده بود و پس از آن اجراهایش را در «تماشاخانه شهرزاد» تهران دنبال کرد و مجدداً برای ۳شب در سالن اصلی تئاتر شهر مشهد روی صحنه رفت.

{$sepehr_key_81425}

این تئاتر پیش از سفر به ترکیه در چهلمین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر آجوکا در شهر لاهور پاکستان، روی صحنه خواهد رفت و آنکارا، دومین مقصد از حضور بین‌المللی «سینگل» خواهد بود.

در «سینگل»؛ «مجتبی شفیعی» و «مهدی ضیاءچمنی» [امیر غفارمنش]به عنوان بازیگر، «میلاد قنبری» آهنگساز، «پویا غازی» مجری طرح، «محمدرضا شفیعی» مدیرتولید، «علی حسن‌زاده» و «مبینا سمیعی» دستیار کارگردان، «جواد علیخوئیان» طراح گرافیک و «بهار کلاهی» به عنوان طراح گریم حضور دارند.

منبع: تئاترکده