تولید گوشت مرغ در خراسان رضوی ۳۳ درصد افزایش یافت

حسن رستمی روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: تولید گوشت مرغ در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۲ به میزان۸۴ هزار و ۳۱۰ تن بوده است.

مدیر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: این در حالی است که در نیمه نخست امسال میزان تولید گوشت مرغ در استان ۱۱۲ هزار و ۱۶۲ تن می‌باشد.

وی بیان کرد: خوشبختانه این افزایش تولید نشان از همکاری خوب بخش خصوصی و پرورش دهندگان مرغ گوشتی در استان دارد.

وی گفت: خراسان رضوی یکی از استان‌های تامین کننده مرغ و صادرکننده به سایر استان‌های کشور است.

{$sepehr_key_83828}