الهام اسماعیلی | امیرحسین دارابی در حاشیه مراسم اختتامیه این جشنواره در گفتگو با شهرآرانیوز، درباره تغییراتی که این رویدادها در فضای ادبیات داستانی ایجاد کردهاند، گفت: این جشنواره موفق شد یک جنبش حقیقی ایجاد کند.
وی گفت: من رمان «مرد، نامرد، ترسو» را به این جشنواره آوردم و به نظرم برگزاری این جشنواره به عنوان گامی بزرگ توانسته نویسندگان را به سمت معرفی قهرمانان جدید سوق دهد و اهمیت این موضوع در جلوگیری از فراموشی این قهرمانان برای نسلهای آینده است.
وی همچنین به تأثیر جایزه ملی جشنواره بر نویسندگان اشاره کرد و افزود: این جایزه میتواند دستاورد مهمی برای آینده حرفهای نویسندگان باشد، بهویژه در شرایط فعلی ادبیات داستانی. همچنین این جشنواره واقعاً انگیزهای بزرگ برای نویسندگان است تا قهرمانان داستانی و حماسی خود را خلق و به دنیا معرفی کنند.
وی ضمن ابراز خوشحالی از حضور نویسندگان پیشکسوت، اظهار داشت: جذابیت این جشنواره در این است که توجه نویسندگان بهخصوص نویسندگان جوان را جلب کرده است. از حضور نویسندگان قدیمی هم خوشحالم و امیدوارم این حرکت ادامه پیدا کند.
دارابی همچنین بیان کرد: به نظر میرسد کیفیت آثار ارائهشده در سالهای اخیر بالاتر رفته و بسیاری از هنرمندان و نویسندگان برای شرکت در این جشنوارهها از انگیزه بیشتری برخوردار شدهاند.
وی در پایان گفت: من کیفیت آثار را در حال بهبود میبینم و اختتامیه جشنواره امسال مملو از آثار ارزشمند بوده است.
{$sepehr_key_83932}
آناهیتا برزویی با داستان «میانداران» از کرمانشاه نیز یکی از برگزیدگان بخش داستان کوتاه چهارمین جشنواره جایزه ملی ادبیات حماسی بود.
وی در گفتگو با خبرنگار ما چنین گفت: این جشنواره فرصتی است برای نویسندگانی که داستانهایی برای کودکان مینویسند و افتخاری برای ایران به شمار میآید.
وی افزود: از زمان نگارش شاهنامه فردوسی، ایران داستانهای زیادی دارد که مردم را شگفتزده کرده است.