کابوس سفر‌های طولانی برای شاگردان ویلموتس

تیم ملی فوتبال ایران از ساعت20 روز 19شهریور‌ماه به‌صورت‌رسمی کارش را با ویلموتس آغاز می‌کند. آخرین دیدار تیم ملی ایران در راه رسیدن به جام‌جهانی2014 برزیل، ماجرای ویژه‌ای دارد؛ تیم ملی باید برای رسیدن به مرحله نهایی مقابل کره‌جنوبی به برتری می‌رسید، ولی یکی از مشکلات کارلوس کی‌روش سرمربی سابق تیم ملی، سازگارکردن بدن‌های بازیکنان با ساعت زندگی و برگزاری مسابقه در کشور کره‌جنوبی بود. کی‌روش برای حل این مشکل، یک روز پیش از سفر به کره‌جنوبی که با پرواز چارتر نزدیک به 10 ساعت به طول انجامید، برنامه‌ای ویژه درنظر گرفت. او 24 ساعت پیش از سفر به این کشور، از اعضای تیم خواسته بود تا براساس ساعت کره‌جنوبی زندگی کنند و برای اینکه همه این موضوع را جدی بگیرند، وسواس خاصی به خرج می‌داد. او یک روز قبل از سفر، رأس ساعت18:30 به بازیکنان گفته بود به رختخواب‌هایشان بروند و اتاق‌های هتل آکادمی هم با دستور کی‌روش کاملا تاریک شده بود. زمان پرواز هم طوری تنظیم شده بود که رسیدن اعضای تیم ملی به کشور کره‌جنوبی، هم‌زمان با آغاز روز در این کشور باشد و طی ساعات پرواز همه‌چیز مهیا شده بود تا بازیکنان در طول مسیر، استراحت کامل داشته باشند. تیم ملی فوتبال ایران در گروه سوم رقابت‌های مقدماتی برای صعود به جام‌جهانی۲۰۲۲ قطر با تیم‌های عراق، بحرین، هنگ‌کنگ و کامبوج هم‌گروه است و برنامه زمان‌بندی مسابقات تا پایان ماه اکتبر (مهرماه ۹۸) مشخص شده است. این رقابت‌ها از ۱۴شهریور آغاز می‌شود و تا ۲۳مهرماه ادامه دارد که برنامه زمان‌بندی آن به این شرح است. البته که هنوز زمان دقیق دیدار برابر عراق اعلام نشده است؛ ولی ویلموتس باید برای 3 دیدار دیگر برنامه‌ریزی کند.

 

پنجشنبه ۱۴شهریور۱۳۹۸؛ اولین هفته ایران استراحت می‌کند
در اولین هفته رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های آسیا2023 و جام‌جهانی2022، تیم ملی ایران استراحت خواهد کرد. در این هفته که 14و15شهریور برگزار خواهد شد، مارک ویلموتس به‌دنبال برگزاری یک بازی دوستانه است تا شناخت بیشتری روی بازیکنان خود پیدا کند و آماده اولین دیدار رسمی‌اش روی نیمکت تیم ملی شود.

 

سه‌شنبه ۱۹شهریور۱۳۹۸؛ اولین چالش جدی ویلموتس در ایران
تیم ملی 19شهریورماه باید در هنگ‌کنگ با تیم ملی این کشور بازی کند. برای رسیدن به این کشور، تیم ملی ابتدا باید به یکی از کشورهای همسایه نظیر قطر یا امارات سفر کند و سپس پروازی هشت‌ساعته به هنگ‌کنگ داشته باشد. بی‌شک سازگارکردن بدن بازیکنان که به‌دلیل تغییر ساعت و مسافت زیاد رخ می‌دهد، ممکن است برای ویلموتس چالش‌برانگیز باشد.

 

پنجشنبه ۱۸مهر۱۳۹۸؛ اولین بازی رسمی ویلموتس در آزادی
مارک ویلموتس پس از دیدار برابر هنگ‌کنگ که روز 19شهریور‌ماه برگزار می‌شود، چند روز کمتر از یک ماه زمان نیاز دارد تا برای بازی دوم آماده شود. این بازی در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود و سرمربی پنجاه‌ساله بلژیکی برای اولین مرتبه در یک بازی رسمی روی نیمکت ورزشگاه آزادی خواهد نشست.

 

سه‌شنبه ۲۳مهر۱۳۹۸؛ سفر به کشور همسایه
انجام مسابقه برابر بحرین و عراق به‌دلیل دشواری‌هایی که تیم ملی پیش‌تر با این 2 تیم داشته، برای ویلموتس و تیم ملی یک چالش به‌شمار می‌رود؛ ولی نزدیک‌بودن این 2 کشور از لحاظ مسافتی به ایران، یک مزیت به شمار می‌رود. ایران در هفته چهارم باید روز 23مهرماه و بلافاصله پس از مصاف با کامبوج، برای مصاف با بحرین به این کشور سفر کند.

 

هفته پنجم؛ تعیین‌نشده
عراقی‌ها یکی از هم‌گروهی‌های ایران به‌شمار می‌روند که هنوز AFC زمان دقیق برگزاری این مسابقه را اعلام نکرده است.
*کنفدراسیون فوتبال آسیا برنامه 4 هفته از رقابت‌های مقدماتی جام‌جهانی2022 و جام ملت‌های2023 چین را اعلام کرده و هنوز درمورد دیدار رفت ایران و عراق و همین‌طور دیدارهای برگشت، زمان‌بندی دقیقی اعلام نکرده است.