حمایت صریح وزارت دفاع آمریکا از رژیم صهیونیستی

به گزارش شهرآرانیوز، پنتاگون تصریح کرد: ما از اسرائیل برای دفاع از خود پشتیبانی می‌کنیم و خواهان به جریان انداختن راهکار‌های دیپلماتیک هستیم.

وزارت دفاع آمریکا اظهار کرد: مهم است که اقدامات خصمانه در لبنان از طریق راهکار‌های دیپلماتیک در سریع‌ترین زمان ممکن متوقف شود.

{$sepehr_key_87067}

پنتاگون تاکید کرد: ما مسئله درز اطلاعات محرمانه در خصوص تمهیدات حمله اسرائیل به ایران را جدی می‌گیریم و تحقیقات در جریان است.

پنتاگون اظهار کرد که با اسرائیل در مورد اطلاعات درز پیدا کرده تماس داشته و لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا با یوآو گالانت، وزیر جنگ اسرائیل در این خصوص صحبت کرده است. دفتر تحقیقات فدرال نیز با پنتاگون و وزارت خارجه در تحقیقات جاری در خصوص اطلاعات درز پیدا کرده همکاری می‌کند.

وزارت دفاع آمریکا عنوان داشت: ما نمی‌توانیم اطلاعاتی در خصوص حمله اسرائیل به ایران ارائه دهیم و با شرکایمان در منطقه به منظور کاهش شدت تنش‌ها رایزنی می‌کنیم.

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_87066}