مشاور مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: بخاری‌های نفتی مدارس سراسر استان جمع‌آوری شده است

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدتقی فخریان امروز (۳ آبان‌ ۱۴۰۳)، در آیین افتتاحیه جشنواره کشوری همیار گاز در مشهد اظهار کرد: باید سرنوشتمان را خودمان تغییر دهیم که در دو بخش می‌توان آن را نهادینه کرد. یک بخش نیروی انسانی آموزش و پرورش یعنی معلمانی هستند که ما گسترده‌ترین شبکه را داریم تا پیام تعلیم و تربیت را به دورترین نقاط استان برسانیم.

وی با بیان اینکه پرچم این فرهنگ‌سازی به دست دانش‌آموزان است، عنوان کرد: در آموزش و پرورش، بزرگ‌ترین شبکه نیروی انسانی را داریم. ۱.۵ میلیون دانش‌آموزان در استان و بیش از ۱۵ میلیون دانش‌آموز در کل کشور حضور دارند که هر پیامی را بخواهند برسانند، قوی‌ترین رسانه هستند.

فخریان بیان کرد: دورترین منطقه استان که صالح‌آباد در مرز افغانستان است، در آخرین مدرسه‌ای که در مرز قرار دارد و فاصله‌اش با طالبان ۱۰۰ متر است، دانش‌آموزان ما از گاز و معلم خوب بهره‌مند هستند؛ دو موضوعی که می‌توانند گرمابخش حضور دانش‌آموزان در عرصه تعلیم و تربیت باشند.

{$sepehr_key_87379}

مشاور مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به اینکه بخاری‌های نفتی مدارس سراسر استان جمع‌آوری شده و گاز به مدارس سراسر استان رسیده است، تصریح کرد: برخی دانش‌آموزان ما در مناطق دوردست در زمینه گرمایش مشکل داشتند و به دلیل استفاده از بخاری نفتی دچار آتش‌سوزی می‌شدند که این کاهش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: ما تفاهم‌نامه‌ای را با دستگاه‌ها بستیم تا هر دستگاهی وظیفه و سهم خود را از تربیت در آموزش‌وپرورش داشته باشد که شرکت گاز استان پیشگام بود. ما این همت را در دستگاه‌های مختلف نیز داریم.

فخریان ادامه داد: ما باید به کمک هم به سمت ساختن ایران برویم و این اتفاق رخ می‌دهد؛ زیرا هم شما باانرژی و امیدوار به آینده نظام هستید و هم همکاران ما توان دارند تا امیدبخشی در جامعه را تزریق کنند. بیش از ۹۷ درصد مردم و بیش از ۹۰ درصد روستا‌های ما از گاز بهره‌مند هستند.