کاهش وزن پس از زایمان یک فرایند تدریجی است

به گزارش شهرآرانیوز؛ درک این نکته مهم است که تغییرات هورمونی و فیزیولوژیکی پس از زایمان همچنان اتفاق می‌افتد و بلافاصله پس از زایمان متوقف نمی‌شوند. همراه با این تغییرات و گذار به نقشی جدید در زندگی، سبک زندگی و وزن شما می‌تواند تحت تاثیر قرار گیرد.

احتباس مایعات و نوسانات هورمونی


بدن اغلب پس از زایمان مایعات اضافی را حفظ می‌کند. این به افزایش موقت وزن کمک می‌کند. نوسانات هورمون‌های مربوط به بارداری و شیردهی می‌تواند بر متابولیسم و اشتها تأثیر بگذارد. زنان همچنین ممکن است افزایش کالری دریافتی یا تغییراتی را در پس از زایمان تجربه کنند که می‌تواند بر وزن تأثیر بگذارد.

تغییرات در فعالیت بدنی و خواب

تطبیق با یک روال جدید و نیاز‌های مراقبت از نوزاد ممکن است منجر به کاهش فعالیت بدنی شود. کمبود خواب همچنین می‌تواند بر متابولیسم تأثیر بگذارد و به افزایش وزن کمک کند.

عوامل عاطفی و سبک زندگی

{$sepehr_key_89266}

عوامل عاطفی (مانند استرس، افسردگی یا تغییرات خلق و خو) می‌توانند بر عادات غذایی و وزن تأثیر بگذارند. اگرچه شیردهی می‌تواند از کاهش وزن حمایت کند، برخی از زنان ممکن است به دلیل افزایش گرسنگی یا تغییرات متابولیک افزایش وزن را تجربه کنند.

اهداف واقع بینانه تعیین کنید


انتظار کاهش حدود ۴.۵ پوند در عرض دو سال پس از زایمان، واقع‌بینانه است. این به میزان وزنی که در دوران بارداری اضافه می‌کنید نیز بستگی دارد. اگر وزن زیادی اضافه کردید، انتظار اینکه چند پوند وزنتان بیشتر از قبل از بارداری باشد، واقع بینانه است.

منبع: سلامت نیوز