پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) | کاهش کیفیت هوا در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت طی امروز و فردا

زهرا مبشری در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص وضعیت آب‌وهوا در مشهد و استان اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، قوچان با دمای دو درجه زیر صفر سردترین و تایباد با ۲۴ درجه، گرم‌ترین نقاط استان بوده‌اند.

وی افزود: بیشترین سرعت وزش باد از تایباد با ۳۶ کیلومتربرساعت گزارش شده و نوسانات دمای مشهد هم بین ۲۰ تا ۵ درجه بالای صفر بوده است.

مبشری بیان کرد: برای امروز و فردا در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت استان از جمله مشهد مقدس انباشت آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود که سبب کاهش کیفیت هوا خواهد شد و همچنان کیفیت هوا در مرز شرایط ناسالم قرار دارد.

{$sepehr_key_91894}

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: از عصر امروز تا پایان هفته جاری نیز با عبور امواج ناپایدار از روی استان، رشد و افزایش ابر، بارش به شکل رگبار باران و در نواحی مستعد با احتمال رعدوبرق همراه با افزایش سرعت وزش باد، در سطح استان پیش‌بینی می‌شود. نوسانات دمایی قابل‌ملاحظه‌ای تا پایان هفته نخواهیم داشت.