برداشت محصول زعفران از مزارع شهرستان مشهد آغاز شد

علی‌اکبر قارزی روز دوشنبه (۱۲ آذر ۱۴۰۳) در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: میانگین برداشت زعفران از هر هکتار، چهارونیم کیلوگرم است و پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۱۵ تن زعفران خشک در این شهرستان تولید شود.

قارزی اظهار کرد: در سال‌های اخیر، کشت محصول زعفران با استقبال چشمگیر کشاورزان همراه بوده است و اگر مبتنی بر الگوی کشت و زیر نظر کارشناسان جهاد کشاورزی صورت گیرد، می‌تواند رونق اقتصادی را برای کشاورزان به دنبال داشته باشد.

این مسئول بیان کرد: به طور متوسط هر هکتار زمین کشاورزی اختصاص‌یافته به کشت زعفران نیازمند ۸ تا ۱۰ تن پیاز زعفران است که بعد از گذشت ۲ سال از کشت، تا هفت سال محصول خواهد داشت.

وی بیان کرد: امسال سطح زیر کشت زعفران درشهرستان مشهدحدود سه هزار و ۷۰۰ هکتار است که سه هزار و ۲۰۰ هکتار آن بارور و ۵۰۰ صد هکتار مزارع جوان است که به تازگی زیر کشت زعفران رفته‌اند.

{$sepehr_key_94596}