اعتبار ارزی ۳.۵ میلیارد دلاری برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۴

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مهدی پیرصالحی اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده در جلسات با دولت، توانستیم تخصیص ۳.۵ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی را مانند سال گذشته حفظ کنیم. این موضوع با هدف جلوگیری از افزایش پرداختی از جیب مردم و حمایت از تأمین‌کنندگان تجهیزات صورت گرفته است.

وی افزود: سهمیه ارزی سازمان غذا و دارو برای ارز ۴۲۰۰ تومانی تا پایان سال جاری ۴۰۰ میلیون دلار تعیین شده است. این میزان عمدتاً برای تجهیزات پزشکی مصرفی و بخشی نیز برای تأمین شیرخشک‌های متابولیک اختصاص خواهد یافت. لازم به ذکر است که ارز ترجیحی در حوزه تجهیزات پزشکی شامل تجهیزات سرمایه‌ای نمی‌شود.

{$sepehr_key_95870}

پیرصالحی با تأکید بر ضرورت مدیریت منابع گفت: با توجه به محدودیت منابع ارزی، مصرف تجهیزات پزشکی باید برای چند ماه آینده و سال آتی با همکاری معاونت درمان و بیمه‌ها و بر اساس دستورالعمل‌ها و راهنما‌های بالینی صورت گیرد.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی خاطرنشان کرد: تمرکز ما باید بر دو هدف باشد: نخست، کاهش فشار مالی بر مردم و دوم، حمایت از شرکت‌های تأمین‌کننده در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی. امیدواریم با مدیریت صحیح منابع و همکاری همه ذینفعان، این اهداف محقق شود.

منبع: ایسنا