مهدی تاج به دنبال تعویق انتخابات فدراسیون فوتبال!

گروه ورزش|شهرآرانیوز، طبق برنامه، انتخابات فدراسیون فوتبال باید در تاریخ ۱۱ اسفند ماه برگزار شود. درحالی که زمان آن‌چنانی تا انتخابات فدراسیون فوتبال باقی نمانده است، زمزمه به‌تعویق‌افتادن این انتخابات به گوش می‌رسد؛ البته تعویق در انتخابات فدراسیون فوتبال منوط به موافقت کنفدراسیون فوتبال آسیاست و مهدی تاج باید مجوز این کار را از مقامات ارشد کنفدراسیون فوتبال آسیا دریافت کند که گفته می‌شود رئیس کنونی فدراسیون فوتبال در تلاش است رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا را راضی کند.

{$sepehr_key_96086}

هرچند ارائه چنین‌درخواستی از سوی رئیس فدراسیون فوتبال منوط به موافقت اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال هم هست و تاج قادر نیست راساً اقدامی در این راستا انجام دهد و باید تأیید اعضای هیئت‌رئیسه را نیز داشته باشد.

گفته می‌شود هدف تاج از این اقدام دورکردن برخی رقبا از صندلی فدراسیون فوتبال است و وی با چنین‌سیاستی به دنبال شکست‌دادن برخی رقبا در انتخابات است.

این اخبار در حالی از فدراسیون فوتبال به بیرون درز پیدا کرده و تلاش پنهان تاج برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات آشکار شده که درباره حضور رئیس کنونی در انتخابات آتی نیز اماواگر‌های بسیاری وجود دارد و شنیده می‌شود که برخی دستگاه‌های مرتبط با فدراسیون فوتبال از تاج خواسته‌اند دیگر در انتخابات حضور نیابد.

به هرحال موضوع انتخاب رئیس جدید فدراسیون فوتبال یک بحث داغ در فوتبال ایران است که در ماه‌های منتهی به انتخابات فدراسیون فوتبال بیشتر به آن پرداخته خواهد شد.