خطر محرومیت از بازی با سپاهان، بیخ گوش کنعانی‌زادگان

به گزارش شهرآرانیوز، تیم‌های پرسپولیس و ملوان در دیداری معوقه از هفته هشتم لیگ برتر فوتبال، چهارشنبه (۲۱ آذر ۱۴۰۳) به مصاف یکدیگر می‌‎روند.

حسین کنعانی‌زادگان، مدافع پای ثابت ترکیب پرسپولیس، در دیدار با نساجی به صورت بازیکن جانشین در دقایق پایانی وارد زمین شد؛ اما گاریدو که تیمش در آستانه بازی با سپاهان و صدرنشینی فعلی لیگ در روز ۲۶ آذر قرار دارد، در این دیدار برای استفاده از حسین کنعانی‌زادگان در خط دفاع تیمش مردد است. کنعانی در هفته سوم مقابل فولاد، هفته پنجم مقابل آلومینیوم و هفته ششم مقابل استقلال کارت زرد دریافت کرده و در حال حاضر سه‌کارته است. در صورتی که این مدافع پرسپولیس در دیدار با ملوان کارت زرد دریافت کند، دیدار حساس تیمش برابر سپاهان را از دست خواهد داد.

{$sepehr_key_96177}

حال باید منتظر گاریدو برای چیدمان تیمش برابر ملوان ماند و اینکه آیا از زوج پورعلی‌گنجی و گولسیانی برای دیدار مجدداً استفاده خواهد کرد یا کنعانی را از ابتدا در ترکیب تیمش قرار می‌دهد تا از نقش بازی‌سازی این مدافع ملی‌پوش تیمش از انتهای زمین بهره ببرد!