به گزارش شهرآرانیوز، سازمان اورژانس کشور با اعلام رشد ۱۸ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در فصل پاییز، از مسمومیت ۲ هزار و ۶۱۰ نفر در طول این مدت و اعزام یک هزار و ۹۷۲ مسموم به مراکز درمانی خبر داد.
براساس اعلام این سازمان، اعزام افراد دچار مسمومیت نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۸ درصد رشد داشته و ۵۰۹ نفر نیز به صورت سرپایی در محل درمان شدند، همچنین در فصل پاییز امسال، ۱۲۹ نفر جان خود را از دست دادند.
{$sepehr_key_98037}
سازمان اورژانس کشور اعلام کرد که بیشترین مسمومان به ترتیب مربوط به تهران با ۳۰۸ نفر، آذربایجان غربی با ۲۵۳ نفر و خراسان رضوی با ۲۴۰ نفر و متاسفانه بیشترین فوتیها مربوط به اصفهان و تهران با ۱۹ نفر و مرکزی با ۱۱ نفر بوده است.
براساس این گزارش، ۸۴ درصد مسمومیت با مونوکسید کربن در منازل بوده و ۸۳ درصد علت مسمومیت در منازل مسکونی نیز، نقص در لولهکشی آبگرمکن و بخاری بوده است.
بنا بر اعلام سازمان اورژانس کشور، ۴۲ درصد از مسمومین با گاز مونوکسید کربن مردان، ۵۳ درصد بانوان و ۵ درصد نیز کودکان کمتر از ۵ سال بودهاند.
منبع: تسنیم