اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳)

احسان عظیمی راد در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص اختصاص تاکسی ون‌های جدید به تاکسیرانی مشهد اظهار کرد: ازسال ۱۴۰۰، تفاهم نامه‌ای بین سازمان شهرداری‌های کشور با ایران خودرو دیزل، جهت تامین تاکسی ون بسته می‌شود، که طبق این قرارداد ۱۳۰ تاکسی ون، بایددر اختیار شهرداری مشهد قرار بگیرد ولی بعد از سه سال، پیگیری در این خصوص انجام نشده بود.

وی افزود: ۴۰ دستگاه از ون تاکسی‌های خریداری شده در همان سال جهت اعزام به سفر اربعین اختصاص داده می‌شود ولی در پارکینگ دپو می‌شود و به تاکسیرانان تحویل داده نمی‌شود.

{$sepehr_key_98061}

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی مشهد گفت: بیش از سه سال از این تفاهم نامه می‌گذرد ولی تکلیف ۱۳۰ تاکسی ون مشخص نمی‌شود تا اینکه بعد از مطالبه تاکسیرانان مشهدی، این موضوع را به جد در مجلس پیگیری کردم در جلساتی که با مدیر عامل ایران خودرو داشتم توافق شد این ۱۳۰ تاکسی ون بعد از پلاک گذاری در اختیار تاکسیرانان قرار بگیرد.

عظیمی راد بیان کرد:اسناد ۹۰ دستگاه تاکسی ون، که پلاک گذاری نشده بود، در اختیار مدیر عامل تاکسیرانی مشهد قرار گرفت و با توافقاتی که با پلیس راهور استان صورت گرفت بعد از پلاک گذاری در اختیار تاکسیرانان قرار می‌گیرد.