نگاه دولت به سازمان تأمین‌اجتماعی و بازنشستگان آن، نگاه به فرزند ناتنی است

به گزارش شهرآرانیوز، اصغر رضایی در جلسه جمعی از بازنشستگان خراسان رضوی با احسان عظیمی‌راد، نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی، درخصوص اجرای قوانین مربوط به بازنشستگان، اظهار کرد: جمعیت ۸۰ میلیونی کشر ما چقدر به قانون نیاز دارد که مجلس ۴۵ سال است دارد قانون وضع می‌کند و امروز مجلس به یک شرکت تولیدی تبدیل شده است. چهار ماده قانونی در مورد بازنشستگان وجود دارد که همان هم اجرا نمی‌شود؛ البته چیز زیادی هم نمی‌خواهیم؛ تقاضای ما اجرای مواد ۴۱، ۵۴، ۹۶ و ۱۱۱ است.

وی افزود: مسئولین پایشان را گذاشته‌اند روی گلوی بازنشستگان و کارگران و سپس می‌گویند «داد نزن». خوب پایتان را بردارید. این قشر چیز زیادی نمی‌خواهند به‌جز یک زندگی معمولی. آیا با ۱۰ میلیون تومان می‌شود یک زندگی عادی را اداره کرد؟

رئیس هیئت‌مدیره کانون کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی ادامه داد: قانون یک درصد ارزش افزوده ایجاد شد در حالی که نیمی از جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی است. آن یک درصد ارزش افزوده را پرداخت کردیم و از محل پرداخت آن سهم ما را ندادند؛ کمااینکه از منابع عمومی کشور هم سهم داریم.

{$sepehr_key_100740}

رضایی با بیان اینکه سرانه درمان ما را به سازمان پرداخت نمی‌کنند، تصریح کرد: بالاترین بدهکار به سازمان تأمین‌اجتماعی دولت و شرکت‌های دولتی هستند که بدهی خود را پرداخت نمی‌کنند. نیمی از جمعیت کشور را سازمان تأمین‌اجتماعی اداره می‌کند و نیم دیگری را دولت که این منصفانه نیست.

وی با تأکید بر اینکه نگاه دولت به سازمان تأمین‌اجتماعی و بازنشستگان، نگاه به فرزند ناتنی است، گفت: درخصوص متناسب‌سازی حقوق باید منابع آن را رعایت و بدهی خود را پرداخت می‌کردند، اما مصوب کردند از محل رد دیون؛ آیا ما از منابع عمومی سهم نداریم؟ تا چه زمانی می‌توان تحمل کرد؟ این فشار اقتصادی دارد بنیان خانواده را از هم می‌پاشد. خجالت زن و بچه، اجور معوقه و کاسه چه‌کنم چه‌کنم دست بازنشستگان است و چون دسترسی به مسئولین ندارند، عصبانیت خود را سر کانون‌ها تخلیه می‌کنند و یواش‌یواش از ما عبور خواهند کرد.

رئیس هیئت‌مدیره کانون کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی درنهایت تأکید کرد: اگر امسال نتوانند مواد ۹۶ و ۴۱ و... را اجرا کنند، از خود رفع مسئولیت می‌کنیم و مسئولیت با نمایندگان است. مجلس بُعد نظارتی بسیار ضعیفی دارد.