مبتلایان به SMA تحت پوشش صندوق بیماران صعب‌العلاج قرار می‌گیرند

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی ناصحی اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورای عالی بیمه و تخصیص اعتبار سازمان برنامه و بودجه میزان افزایش هزینه بیمه دارو در سال ۱۴۰۳ فقط ۱۵ درصد در نظر گرفته شده است.

وی افزود: با توجه به افزایش نرخ دارو در امسال هزینه بیمه دارو‌ها تا سه برابر این میزان افزایش یافته است.

ناصحی گفت: میزان افزایش هزینه بیمه دارو موجب بدهی بیمه سلامت به مراکز درمانی خواهد شد.

{$sepehr_key_100750}

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، با عنوان این مطلب که امسال ۸۰۲ قلم داروی زیر پوشش بیمه و ۱۵۳ قلم داروی خارج از پوشش بیمه افزایش قیمت داشته است، ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون ۲۳ ابلاغیه رسمی از سازمان غذا و دارو برای افزایش نرخ دارو‌ها و پوشش بیمه‌ای به این سازمان ابلاغ شده و هر یک از این ابلاغیه‌ها کمتر از ۴۸ ساعت اجرا شده است.

وی گفت: به تازگی ۲۰۰ قلم دارو که بیشتر شامل قطره‌های چشمی و پماد است در سامانه تیتک افزایش قیمت داشته است که تاکنون ابلاغیه رسمی آن به سازمان بیمه سلامت نرسیده است.

ناصحی افزود: این دارو‌ها افزایش قیمت داشتند، اما هنوز نرخ جدیدشان زیر پوشش بیمه قرار نگرفته است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران اظهار داشت: بر اساس قانون، سازمان بیمه سلامت ۷۰ درصد نرخ دارو‌ها را تحت پوشش بیمه قرار می‌دهد، اما سهم پرداخت بیمار نیز به سبب افزایش قیمت دارو افزایش یافته است.

ناصحی گفت: داروی بیماران SMA در داخل کشور تولید شده و تا یک ماه آینده مراحل اداری آن برای پوشش بیمه‌ای دارو انجام خواهد شد.

وی افزود: بیماران SMA نیز به زودی تحت پوشش صندوق بیماران صعب العلاج قرار خواهند گرفت.

ناصحی گفت: داروی بیماران صعب العلاج ۹۵ تا ۱۰۰ درصد تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

منبع: خبرگزاری مهر