پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۱۹ دی ۱۴۰۳) | آغاز روند افزایش دما از فردا

آذر رضایی‌پور در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز درخصوص وضعیت جوی خراسان رضوی، اظهار کرد: براساس آخرین اطلاعات هواشناسی، تاکنون اکثر نقاط استان ابرناکی را ثبت و گزارش کرده‌اند و در برخی نقاط استان از جمله فریمان، درگز و کلات، مه رقیق را داریم. سرخس، گلمکان و سبزوار نیز خیزش گردوغبار را ثبت و گزارش کرده‌اند.

وی افزود: انتظار می‌رود تا اواخر وقت امشب، ابرناکی ادامه داشته باشد. در برخی نقاط به ویژه نیمه شمالی و شمال‌غرب استان، احتمال بارش خفیف و پراکنده نیز وجود دارد. از فردا (پنجشنبه)، بر استان جوی نسبتاً پایدار حاکم خواهد شد که با توجه به پایداری جو، روند افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی وجود دارد.

به گفته وی، روند افزایش دما از فردا آغاز می‌شود؛ به طوری که پیش‌بینی می‌شود امروز در گرم‌ترین ساعات، دما در مشهد به ۵ درجه بالای صفر و در روز‌های پنجشنبه و جمعه، به حدود ۱۰ الی ۱۱ درجه بالای صفر خواهد رسید.

کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت گذشته، نوسانات دمایی مشهد بین یک و ۷ درجه بوده است. امروز دمای هوای مشهد در گرم‌ترین ساعات، به حدود ۵ درجه و در سردترین ساعات، به منفی یک درجه خواهد رسید. همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته، نیشابور با منفی۶ درجه و سبزوار با ۱۴ درجه به ترتیب سردترین و گرم‌ترین شهرستان‌های استان بوده‌اند.

{$sepehr_key_101147}