آنفلوانزا، عامل ۴۰ درصد بستری کودکانی که با بیماری‌های تنفسی مراجعه می‌کنند

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر فرزاد فردوسیان با بیان اینکه هنوز تعداد مراجعین کاهش پیدا نکرده و شیوع آن در مدارس هم بالاست، افزود: اگر کودکی دارای علائم بیماری بود، به مدرسه نرود تا دیگر دانش‌آموزان را درگیر نکند. لازم است کودکانی که در اماکن شلوغ حاضر می‌شوند، از ماسک استفاده کنند و والدین هم آن‌ها را ترغیب کنند که دست‌های خود را مرتب شستشو دهند.

این متخصص و فوق تخصص بیماری‌های عفونی کودکان، ادامه دارد: لازم است علائم اولیه بیماری جدی گرفته شود، زیرا بیشترین انتقال این بیماری در همان روز‌های نخست اتفاق می‌افتد.

{$sepehr_key_101327}

وی با بیان اینکه در بیمارستان بزرگ شهید صدوقی، به جز بخش‌های مراقبت ویژه کودکان و نوزادان و بخش مجزای انکولوژی کودکان، تعداد ۳۰ تخت در بخش کودکان موجود است و بخش اورژانس کودکان هم دارای هشت تخت است و در حال حاضر با حداکثر ظرفیت در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: لازم است برنامه ریزی بلند مدتی در این زمینه انجام شود و در مواقع بحرانی مثل شرایط فعلی بر ظرفیت تخت‌های بستری کودکان افزوده گردد.

کمبود تخت

دکتر فردوسیان از کمبود تخت برای بستری کودکان مبتلا به آنفلوآنزا خبر داد و با بیان اینکه با همکاری مدیران بیمارستان از ظرفیت بخش‌های دیگر نیز برای این منظور استفاده می‌کنیم گفت: با این حال باز هم در این بازه زمانی کمبود تخت دیده شده است که البته با همکاری کادر درمانی گاهی تعداد بیماران بستری در اورژانس تا ۲ برابر ظرفیت تخت‌های بستری به صورت اکسترا بوده است که حدود ۷۰ درصد آنان مبتلا به بیماری تنفسی می‌باشند.

وی گفت: سیر صعودی بیماری تمام شده، اما کاهش هم پیدا نکرده و به تعادل رسیده‌ایم، اما این بیماری تا دو تا سه هفته اینده همچنان می‌تازد و امیدواریم با گرم شدن هوا شاهد پیک بعدی آن نباشیم.

این متخصص کودکان از انتقال شماری از کودکان مبتلا به آنفلوآنزا به بخش مراقبت‌های ویژه هم خبر داد.

منبع: ایرنا