دریادارسیاری: تجهیزات و جنگ‌افزارهای جدید به یگان‌های زمینی و دریایی ارتش الحاق شد

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر دریادار حبیب‌الله سیاری گفت: الحاق بیش از ۱۰۰۰ فروند پهپاد راهبردی با ویژگی‌های پنهان‌کاری، قدرت انفجار بالا، برد زیاد و نقطه‌زنی طی روز‌های آینده به ارتش جمهوری اسلامی اضافه می‌شود.

وی ادامه داد: الحاق برخی تجهیزات در سامانه‌های مختلف در نیروی زمینی ارتش نیز طی روز‌های آینده انجام می‌شود.

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: در حوزه نیروی دریایی افتتاح فاز یک منطقه دوم دریایی در جاسک را در پیش داریم. در اجرای فرامین رهبری گسترش سواحل مکران آغاز شده است. فاز یک تاسیسات شامل موج‌شکن، اسکله و تاسیسات بندری برای حضور نیروی دریایی ارتش در دریا‌های آزاد به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

امیر سیاری اظهار کرد: الحاق یک فروند ناو به نیروی دریایی نیز انجام می‌شود. این مسئله موجب افزایش توان رزمی نیروی دریایی ارتش می‌شود.

وی همچنین از الحاق تعداد زیادی شناور و یگان‌های پروازی ارتقاء یافته خبر داد.

{$sepehr_key_101802}

منبع: ایسنا