فوت ۱۹۹ نفر براثر گازگرفتگی، از اول مهر امسال | استان خراسان رضوی در صدر جدول مسمومیت با مونوکسیدکربن (۲۶ دی ۱۴۰۳)

به گزارش شهرآرانیوز، بابک یکتاپرست از افزایش ۱۲ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در پاییز و ابتدای زمستان امسال نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: از اول مهر تا ۲۱ دی‌ماه ۱۴۰۳، تعداد ۳۶۹۵ نفر در کل کشور دچار گازگرفتگی شده‌اند که از این تعداد ۲۷۹۳ نفر به مراکز درمانی اعزام و ۷۰۳ نفر در محل حادثه توسط کارشناسان اورژانس ۱۱۵ درمان شده‌اند.

وی افزود: متأسفانه در این بازه زمانی ۱۹۹ نفر بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن فوت کرده‌اند که این آمار نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، رشد ۱۴ درصدی را نشان می‌دهد.

{$sepehr_key_102283}

یکتاپرست ادامه داد: استان‌های تهران، خراسان رضوی و آذربایجان غربی بیشترین موارد مسمومیت ثبت شده در کشور را به خود اختصاص داده‌اند و تهران، اصفهان و خراسان رضوی نیز به ترتیب با ۲۹، ۲۵ و ۱۷ نفر، بیشترین آمار فوتی‌های گازگرفتگی را دارند.

منبع: تسنیم