ایجاد چالش‌های هویتی برای کودکان و نوجوانان با بلاگری آنها در فضای مجازی

به گزارش شهرآرانیوز؛ معصومه نصیری اظهار کرد: شبکه‌های اجتماعی به دلیل توجه به زوایای ذهنی مخاطبان، از جمله تمایل به دیده‌شدن، جلب توجه و نمایش جنبه‌هایی از هویت و ذهنیت افراد که در شرایط عادی زندگی ممکن است کمتر بروز کند، تأثیر زیادی بر هویت کودکان و نوجوانان دارند.

وی ادامه داد: زمانی که فراتر از مراحل رشد همه‌جانبه کودک‌ونوجوان قرار می‌گیرند، آنها را از محیطی که باید به‌طورطبیعی در آن قرار داشته باشند خارج کرده و به سمت فضا‌هایی سوق می‌دهند که ممکن است نادرست یا نامناسب باشد. این امر می‌تواند نسل جدید را با چالش‌های هویتی، شناختی، رفتاری و اجتماعی مواجه کند که قابل تأمل و بررسی است.

دبیرکل باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه‌ای یونسکوی ایران با بیان اینکه ضروری است که در مورد محتوا‌های نامناسب دسته‌بندی دقیقی داشته باشیم. این محتوا‌ها معمولا در زمینه‌های اخلاق، هویت، سبک‌زندگی و روزمرگی‌ها قرار می‌گیرند، افزود: بنابراین، باید این موارد را به‌دقت طبقه‌بندی کنیم و نمی‌توانیم به تمامی دسته‌های محتوا، عنوان محتوای نامناسب را اطلاق کنیم.

{$sepehr_key_104442}

نصیری با تاکید بر اینکه بلاگری به مفهوم تباه‌کردن آینده کودک‌ونوجوان مطرح می‌شود. به‌هرحال کودکان ما به‌صورت ویژه‌تر در دوران کودکی از جذابیت‌های این دوره برخوردار هستند و توفیق‌شان در حوزه بلاگری راحت‌تر رخ می‌دهد، اضافه کرد:، اما زمانی که اینها بزرگ‌تر می‌شوند و در فضای جدی‌تری قرار می‌گیرند، دیگر آن جذابیت‌های کودکی را ندارند و مجبورند به هر روشی تن دهند تا در این فضا ماندگار شوند.

منبع: جام جم