عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: ۱۷۰ ساختمان ناایمن در شهر داریم

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین حسامی با بیان اینکه یکی از چالش‌های پیش روی شهرها، ساختمان‌های ناایمن هستند، اظهار کرد: این موضوع از جنبه‌های مختلفی حائز اهمیت بوده و تهدید جدی برای شهر و شهروندان محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ساختمان‌های ناایمن توسط دو مجموعه نظام مهندسی ساختمان و آتش‌نشانی شهرداری مشهد پایش و رصد می‌شوند، تصریح کرد: بررسی ایمنی ساختاری و سازه‌ای بنا‌ها با نظام مهندسی ساختمان و بررسی ایمنی از حیث سیستم اعلام و اطفاء حریق نیز با آتش‌‎نشانی است.

{$sepehr_key_105005}

عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس افزود: براساس دستورالعمل پایش ساختمان‌های ناایمن، سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد تاکنون ۱۷۰ ساختمان ناایمن را در سامانه «منتاک» (مدیریت و نظارت بر توسعه استان‌های کشور) ثبت کرده که این ساختمان‌ها شامل کاربری‌های مختلف اعم از درمانی، تجاری و ... است.

حسامی بیان کرد: اهتمامی میان‌‎بخشی برای رسیدگی و ساماندهی ساختمان‌های ناایمن در شهر نیاز است، این ساختمان‌ها، تهدید جدی را متوجه شهر می‌کنند و در زمان وقوع کوچکترین اتفاق غیرمترقبه‌ای، بحران‌های بزرگی می‌توانند رقم بزنند.