شرکت‌کننده قرقیزستانی مسابقات بین‌المللی قرآن: رسانه‌ها باید مسابقات بین‌المللی قرآن ایران را به جهان معرفی کنند

«صبور عصمةالله» شرکت‌کننده قرقیزستانی حاضر در چهل و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن در مشهد در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز گفت: برای نخستین بار است که در مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران شرکت می‌کنم و به همراه یکی دیگر از هموطنانم در این مسابقات شرکت کرده‌ام. تا کنون ۴ بار در مسابقات قرآن قرقیزستان رتبه اول را کسب کرده‌ام و سابقه شرکت در مسابقات بین‌المللی قرآن در کشور‌های دیگر را دارم.

وی افزود: مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران سطح بالایی داشت. باید رسانه‌های ایران و دیگر کشور‌ها درباره این مسابقات بیشتر صحبت کنند و این مسابقات را به جهان معرفی کنند.

این حافظ قرآن تاکید کرد: در مسابقات بین‌المللی قرآن ایران، هیچ تفاوتی میان شرکت‌کنندگان مسابقات که از کشور‌های مختلف آمده بودند، وجود نداشت و همه به یک میزان مورد تکریم و احترام بودند. برگزاری مسابقات در مشهد بسیار خوب بود و خوشحالیم که توانستیم به این مکان مقدس سفر کنیم. در مکانی حضور پیدا کرده‌ایم که در گذشته فقط تصاویر آن را دیده بودیم.

{$sepehr_key_105642}