وزیر صمت به خواف سفر کرد | افتتاح چند پروژه در معادن سنگان

به گزارش شهرآرانیوز، سید محمد اتابک در این سفر ضمن بازدید از بخش‌های مختلف معادن سنگان خواف، چندین طرح توسعه‌ای را افتتاح و کلنگ‌زنی خواهد کرد.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، رونمایی از ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای و معدنی شامل ۵۰۰ دستگاه کامیون و ۱۶ دستگاه ناوگان معدنی از جمله اقدامات مهم این سفر است.

همچنین، وزیر صمت از عملیات اجرایی کارخانه کنسانتره هماتیتی با ظرفیت ۲.۵ میلیون تن در سال بازدید کرده و آغاز عملیات اجرایی افزایش ظرفیت کارخانه گندله‌سازی از ۵ میلیون تن به ۷.۵ میلیون تن را کلید خواهد زد.

از دیگر برنامه‌های این سفر، افتتاح کارخانه گلوله‌های فلزی فولاد سنگان با ظرفیت ۵۰ هزار تن در سال و بازدید از ماشین‌آلات سنگین معدنی مجتمع سنگ‌آهن سنگان خواهد بود.

{$sepehr_key_106589}

همچنین، بازدید از معدن و آتشباری، بررسی پیشرفت خط تولید ۲.۵ میلیون تنی کنسانتره اپال پارسیان و آغاز عملیات اجرایی ۵۲۰۰ واحد مسکونی برای کارگران معدنی و صنایع معدنی از دیگر برنامه‌های این سفر به شمار می‌رود.

علاوه بر این، عملیات اجرایی قطعه ۴ پروژه احداث باند دوم محور سنگان خواف - تربت حیدریه نیز هم‌زمان با این سفر آغاز خواهد شد.

منبع: فارس