فریبا نادری: تلاش کردیم مفهوم شرافت زنان را در «شوهر ستاره» به نمایش بگذاریم

به گزارش شهرآرانیوز، فریبا نادری در حاشیه اکران فیلم سینمایی «شوهر ستاره» در جشنواره فیلم فجر گفت: تمام تلاش عوامل و سازندگان این فیلم بر این بود که بتوانیم مفهوم شرافت زنان را به نمایش بگذاریم؛ چرا که معتقدم مردم ایران شریف هستند و زنان ما نجیب و شریف هستند.

او ادامه داد: متأسفانه به دلیل بیماری، امکان حضور در روز‌های ابتدایی جشنواره را نداشتم و برای اولین بار بود که فیلم را در برج میلاد تماشا می‌کردم. حقیقتش را بخواهید دلم برای «ستاره‌ها» سوخت و هر زمان که برای دقایقی او می‌خندید، من کلی ذوق می‌کردم.

نادری گفت: به نظرم مردم این فیلم را دوست داشتند و هیچ کسی از دیدنش در سینما خسته نشد. همین که تماشاگران کنجکاو بودند تا کاراکتر ستاره را دنبال کنند، یک "خسته نباشید" برای من بود.

{$sepehr_key_106759}

او با اشاره به وضعیت سینمای اجتماعی در یکی دو سال اخیر گفت: متأسفانه سینمای اجتماعی در مقایسه با سینمای کمدی، با مشکلات و موانع بیشتری دست و پنجه نرم می‌کند و از این نظر قابل مقایسه با سینمای کمدی نیست.

نادری تصریح کرد: به عنوان یک بازیگر، شاید نتوانم به طور جامع و کامل در این زمینه اظهار نظر کنم، اما معتقدم تنوع متن‌های اجتماعی که به دست ما می‌رسد، به دلیل وجود ممیزی و محدودیت‌ها کم است. به نظرم باید کسانی باشند که راه را باز کنند و برای ساختن فیلم‌های اجتماعی و پرداخت به سوژه‌های بیشتر در این زمینه فرصت بدهند.

منبع: تسنیم