رئیس شورای عالی استان‌ها: مسئولان هم باید وحدت ملی و وفاق ملی را شکل دهند + ویدئو

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو در حاشیه راهپیمایی ۲۲بهمن ۱۴۰۳ در مشهد به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: امسال نگاه متفاوتی به راهپیمایی ۲۲بهمن وجود دارد. باوجود شرایط اقتصادی و شرایط سیاسی منطقه و بین‌الملل و با توجه به فرمایشات اخیر رهبر انقلاب اسلامی، دشمن به دنبال ناامیدکردن مردم است. اما می‌بینید امروز و در این هوای سرد که شاید انتظار چنین راهپیمایی پرشور و حضور مردم نمی‌رفت، مردم شرکت کردند. این حضور مردم، پیام‌های روشنی دارد. باوجود آنکه وضعیت معیشتی و اقتصادی چندان مساعد نیست، اما نگاه آن‌ها به فرمایشات رهبر انقلاب است. قطعاً باید این حضور مردم را قدر بشناسیم.

{$sepehr_media_2230370_640_360}

وی افزود: مردم آمده‌اند و مسئولان هم باید برای مردم گام بردارند. مردم پای نظام و انقلاب هستند. مردم ندای رهبری را لبیک گفته‌اند و مسئولان هم باید وحدت ملی و وفاق ملی را شکل دهند و به استعداد و توانمندی‌های داخلی اعتماد کنند.

رئیس شورای عالی استان‌ها و سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد تأکید کرد: تا زمانی که نگاه ما به این باشد که از خارج از کشور نیاز‌های خود را تأمین کنیم و نگاه‌ها معطوف به خارج از کشور باشد، قطعاً موفق نیستیم. برای توسعه کشور باید به تولید داخلی اعتماد کنیم. قطعاً شرایط هم بهبود خواهد پیدا کرد و هیچ کشوری هم نمی‌تواند چشمی به ایران داشته باشد. همه تکلیف داریم با حفظ وحدت، برای مردم کار کنیم.

{$sepehr_key_107244}