به گزارش شهرآرانیوز، در پی وقوع سانحه دلخراش واژگونی اتوبوس حامل دانشآموزان دبیرستان فرزانگان کرمان در شب پنجشنبه ۱۸ بهمنماه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان از سمت خود استعفا داد.
رضا رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، صبح امروز در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار داشت: با استعفای مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو موافقت شده است. این اقدام به صورت داوطلبانه و در پی قصور و تخلفات احتمالی کارکنان تحت مدیریت او انجام شده است.
وی ضمن ابراز همدردی با خانوادههای داغدار و دانشآموزان آسیبدیده در این حادثه تلخ، تأکید کرد: با جدیت از طریق مراجع قانونی، حقوق آسیبدیدگان را پیگیری خواهیم کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، همچنین از ارجاع پرونده مدیر مدرسه، سرپرست اردو و کارشناس مسئول اردوهای آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان به هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان آموزش و پرورش استان خبر داد و تصریح کرد که ابعاد مختلف این حادثه از سوی مراجع قانونی بررسی خواهد شد.
{$sepehr_key_107509}
در حادثه واژگونی اتوبوس دانشآموزان دبیرستان فرزانگان کرمان، که در شب پنجشنبه ۱۸ بهمن در مسیر بازگشت از اردو رخ داد، طبق اعلام دادستان عمومی و انقلاب ماهان: راننده اتوبوس و مدیرعامل شرکت حمل و نقل از روز بعد از حادثه بازداشت شدند و مدیر مدرسه نیز تحت نظارت قضایی قرار گرفت؛ مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان، مدیرکل راه و شهرسازی استان و رئیس آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان نیز جهت ادای توضیحات به دادستانی احضار شدند.
در حادثه واژگونی اتوبوس حامل دانشآموزان کرمانی شامگاه پنجشنبه شامگاه ۱۸ بهمن ماه ۶ نفر شامل ۴ دانشآموز، یک نفر از عوامل اجرایی مدرسه و فرزند پسرش جان باختند و ۳۵ نفر مصدوم شدند؛ این اتوبوس حامل دانش آموزان در محور سیرچ ـ کرمان بود که از اردوی تفریحی برمیگشتند.
منبع: تسنیم