نمایشگاه گردشگری بهترین فرصت برای برقراری ارتباط با فعالان گردشگری ایران است

به گزارش شهرآرانیوز، ملا ظهور طاهری طبیب بیان کرد: نخستین‌بار ۳۰ سال پیش به ایران آمده بودم و ۶ ماه زندگی کردم، پیش‌تر ۶ ماه در ایران با برخی از پژوهشگران در حوزه گیاه پزشکی ایران تحقیق و کار کردم. همچنین ۳۰ سال پیش با مسعود پزشکیان در تاجیکستان درباره مشترکات پزشکی و فرهنگی گفت‌و‌گو کردم و حالا که او رئیس جمهور ایران شده است برای او کتاب‌هایی آورده‌ام تا در این سفر به او تقدیم کنم.

او در ادامه از شوق خود برای سفر به ایران گفت: در جای جای ایران و تاجیکستان مفاخر بزرگی زیست کرده‌اند که تحت تاثیر فرهنگ هر دو اقلیم که از یک پیکره بوده‌اند. مردم تاجیکستان خود را جدا از ایران نمی‌دانند و به ابوعلی سینا و فردوسی افتخار می‌کنند. تمام خانواده‌ها یک شاهنامه ارزشمند در خانه خود دارند و احساس غرور می‌کنند.

{$sepehr_key_107903}

طاهری طبیب، حضور در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران را فرصت بسیار شایسته‌ای دانست و افزود: در مدت زمان۳ روز که در نمایشگاه حضور داشتم و از سالن‌ها و بخش‌های مختلف بازدید کردم. در نتیجه این بازدید فرصت گفت‌و‌گو و ارتباط با فعالان گردشگری و میراث‌فرهنگی ایران فراهم شد.

منبع: میراث آریا