به گزارش شهرآرانیوز، نشست معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با مدیران وزارتخانه امروز ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ در سالن خلیج فارس برگزار شد. در این نشست انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، پرهام جانفشان، مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری و سایر مسئولین حضور داشتند.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی در ابتدای نشست بیان کرد: امسال دو گروه ارزیابی داخلی و خارجی در نمایشگاه داشتیم تا نقاط قوت و ضعف را شناسایی کنیم و بر اساس آن، نقاط قوت را تقویت کرده و ضعفها را برطرف کنیم.
وی در ادامه افزود: همه سالنهای نمایشگاه بینالمللی امسال به حوزه گردشگری اختصاص داده شد و مشارکت بخش خصوصی، اجتماعی، نهادهای عمومی و غیر دولتی نیز در این رویداد مشاهده میشد.
بندپی همچنین به نوآوریها و خلاقیتهای این دوره از نمایشگاه اشاره کرد و از حاضران خواست تا بازخوردهای خود را برای بهبود نمایشگاه نوزدهم در سال آینده ارزیابی کنند.
وی در خصوص ویژگیهای هجدهمین نمایشگاه گردشگری افزود: یکی از ویژگیهای این نمایشگاه، استفاده از ۵۵ هزار متر مربع فضا برای حوزه گردشگری بود.
{$sepehr_key_107940}
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی همچنین به برگزاری کارگاههای آموزشی با کیفیت بالا اشاره کرد و گفت: در این دوره، ۲۰ کارگاه آموزشی، ۱۰ پنل تخصصی و آموزش ۲۵۰۰ نفر در راستای ارتقای دانش و تخصص آنها برگزار شد.
وی افزود: ۲۰ انجمن دانشآموزی و دانشجویی، دبیر کل اکو، نمایندگان یوآن و هیئتهای خارجی از بنگلادش و دیگر کشورها نیز در نمایشگاه حضور داشتند و شرکتهای خارجی توانمندیهای خود را به نمایش گذاشتند.
بندپی همچنین به موضوع گردشگری سلامت اشاره کرد و افزود: قطب سلامت در گردشگری سلامت نیز در این دوره از نمایشگاه به نمایش گذاشته شد.
وی در خصوص سامانه جدید گردشگری گفت: سامانهای طراحی شده است تا گردشگران با ثبتنام در آن، اطلاعات خود را ذخیره کرده و هنگام مراجعه مجدد، اطلاعات قبلی خود را رصد کنند.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی در پایان به توجه ویژه به گردشگری خوراک در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: دو سالن ویژه برای گردشگری خوراک اختصاص داده شد و تا ۲۰۰ برند گردشگری خوراک در این حوزه ثبت خواهد شد.
منبع: میراث آریا