بیش از ۲۰۰۰ نوزاد نارس در مشهد تحت مراقبت‌های رتینوپاتی قرار گرفتند (۲۹ بهمن ۱۴۰۳)

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد دهقانی خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر، با اقدامات انجام‌شده در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و انجام غربالگری شبکیه نوزادان نارس، آمار ابتلا به رتینوپاتی و نابینایی به صفر رسیده است.

وی ادامه داد: به منظور پیشگیری از اختلالات شبکیه چشم و نابینایی نوزادان نارس در آینده، بررسی و درمان رتینوپاتی شبکیه‌ چشم در بازه‌ زمانی ۲۸روزه‌گی تا یک‌ماهگی در مرکز (ROP) بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد انجام می‌شود. این مرکز به‌عنوان تنها مرکز کنترل و درمان رتینوپاتی نوزادان نارس در کل استان خراسان به شمار می‌آید و رسالت اصلی این مجموعه مشارکت مسئولانه در حفظ سلامت بینایی نوزادان است.

{$sepehr_key_108507}

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون، دو هزار و ۷۳ نوزاد نارس تحت مراقبت‌های رتینوپاتی نارسی قرار گرفتند، عنوان کرد: بیش از ۶ هزار ویزیت رتینوپاتی برای این نوزادان انجام شده است.

وی با بیان اینکه در راستای شناسایی زودهنگام بیماران رتینوپاتی، برنامه پزشکی از راه دور و ارسال تصاویر به بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) در حال انجام است، تصریح کرد: هدف عمده استفاده از تصویربرداری از راه دور دیجیتال برای شناسایی افراد دارای ROP است که نیاز اکید به مراجعه حضوری برای تشخیص قطعی و درمان را دارند.