وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمود اولیایی اظهار کرد: نیاز به تقویت خودباوری در زنان ایرانی بیشتر از پیش احساس می‌شود چرا که این قشر جامعه در حوزه‌های مختلف شامل اجتماعی، اقتصادی و حتی سیاسی نشان داده‌اند نقش مهمی در توسعه کشور دارند.

وی ادامه کرد: بر اساس آمار موجود، حدود ۳۵ میلیون نفر از جمعیت کشور به عنوان جمعیت غیرفعال شناخته می‌شوند، که ۷۰ درصد این تعداد را زنان تشکیل می‌دهند.

رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی ایران یادآور شد: در حال حاضر، ۲۵ میلیون زن در سن کار در کشور وجود دارند که این گروه بزرگ جمعیت به طور کلی از عرصه اقتصادی محروم هستند، و این وضعیت ناشی از کم‌توجهی به ظرفیت‌های اقتصادی زنان است.

اولیایی افزود: ظرفیت این جمعیت آماده کار، در حال از بین رفتن است؛ اما با برنامه‌ریزی مناسب و برداشتن موانع موجود در راه فعالیت آنها، می‌توان بخشی از اقتصاد کشور و همچنین زندگی شخصی آنها را تقویت کرد.

{$sepehr_key_109344}

منبع: ایرنا