توزیع روزانه ۸ هزار افطاری درمشهد | زائران حرم رضوی مهمان سفره الهی در وعده افطار+ویدئو

به گزارش شهرآرانیوز، میزبان که امام رئوف باشد، هر چه بر سفره آید، طعام بهشت است و نعمت ملک برین. ماه رمضان، شیرینی و حلاوت خاصی در مذاق ما ایرانیان دارد؛ اما این شیرینی در شهری چون مشهد که بارگاه قدسی امام هشتم به آن حال‌وهوای ملکوتی بخشیده، گواراتر و دلنشین‌تر است و رنگ‌وبوی دیگری دارد.

سفره‌های افطار حرم مطهر که در قالب طرح اکرام رضوی، هر شب زائر و مجاور روزه‌دار را اطعام می‌کند، حال‌وهوای دیگری به حرم امام رضا(ع) بخشیده است.

{$sepehr_media_2251039_640_360}

ضیافت افطاری در سراسر مشهد

جانشین مدیر عالی حرم مطهر رضوی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درخصوص ضیافت افطاری در مشهد اظهار کرد: روزانه ۲ هزار نفر زائر روزه‌دار بر سر این سفره‌ها در حرم مطهر رضوی در رواق حضرت زهرا(س) می‌نشینند، ۲ هزار بسته افطاری در مناطق بالای شهر و ۲ هزار بسته افطاری در مناطق حاشیه شهر و ۲ هزار بسته در مساجد توزیع می‌شود؛ روزانه مجموعاً ۸ هزار روزه‌دار مهمان سفره افطار امام‌رضا(ع) می‌شوند.

محسن داوری افزود: طرح توزیع بسته‌های افطاری سبک بین نمازگزاران حاضر در صفوف نماز جماعت بارگاه ملکوتی امام هشتم (ع) نیز از ابتدای ماه رمضان آغاز شده و تا پایان ماه مبارک ادامه خواهد داشت.