تشدید مقابله با فروش دارو‌های غیرمجاز در فضای مجازی

به گزارش شهرآرانیوز، سعید مهرزادی، با اشاره به انجام هماهنگی‌های لازم برای اجرای مرحله جدید طرح مقابله با فروش دارو‌های غیرمجاز و تقلبی در فضای مجازی، افزود: فروش این دارو‌ها سلامت جامعه را تهدید کرده و موجب اخلال در نظام توزیع رسمی دارو می‌شود. در همین راستا، سازمان غذا و دارو با همکاری پلیس فتا، برنامه‌ریزی لازم را برای اجرای این طرح در سال آینده انجام داده است.

وی ادامه داد: بر اساس این برنامه، اقدامات اجرایی شامل شناسایی و مسدودسازی درگاه‌های فروش غیرمجاز، برخورد با متخلفان و تشدید نظارت‌ها در فضای آنلاین انجام می‌شود. همچنین اطلاع‌رسانی و آموزش عمومی نیز در دستور کار قرار گرفته تا شهروندان نسبت به خطرات خرید دارو از منابع نامعتبر آگاه شوند.

{$sepehr_key_112643}

مهرزادی بر اهمیت آگاهی‌بخشی به مصرف‌کنندگان تأکید کرده و از برنامه‌ریزی برای اجرای طرح‌های آموزشی در این زمینه خبر داد و افزود: این برنامه با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی و ابزار‌های نظارتی اجرا خواهد شد و سازمان غذا و دارو با همکاری پلیس فتا، کنترل و نظارت دقیق‌تری بر فروش دارو‌های اینترنتی اعمال خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری مهر