چین: اداره نوار غزه باید تحت حاکمیت فلسطینی‌ها باشد| ابراز نگرانی پکن از فاجعه انسانی در سوریه

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه چین اعلام کرد که اداره نوار غزه پس از جنگ باید تحت حاکمیت فلسطینی‌ها باشد و هرگونه برنامه‌ای برای آینده این منطقه باید بر این اصل استوار باشد.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، این وزارتخانه همچنین خواستار بازگشت روند حل‌وفصل مسئله فلسطین به مسیر صحیح، یعنی راه‌حل موسوم به «دو دولتی»، شد.

{$sepehr_key_112720}

وزارت امور خارجه چین در ادامه از مواضع مشروع کشور‌های عربی و اسلامی در قبال مسئله فلسطین حمایت کرده و بر همبستگی خود با این کشور‌ها تأکید کرده است.

در بخش دیگری از این بیانیه، وزارت خارجه چین نسبت به وخامت اوضاع سوریه و شمار بالای قربانیان ناشی از درگیری‌های مسلحانه ابراز نگرانی کرد.

چین از تمامی طرف‌های درگیر در سوریه خواست تا فوراً به درگیری‌های مسلحانه پایان دهند و به‌طور مؤثر از غیرنظامیان سوری حمایت کنند.

پکن همچنین بر لزوم تدوین یک برنامه ملی برای بازسازی سوریه که با خواسته‌های مردم این کشور همخوانی داشته باشد، تأکید کرد و راه دستیابی به این هدف را گفت‌و‌گو و تفاهم داخلی دانست.

منبع:ایسنا

{$sepehr_key_112719}