به گزارش شهرآرانیوز، عبدالوحید مهدوینیا امروز، ۲۲ اسفند ۱۴۰۳، در نشست خبری با اصحاب رسانه با موضوع گزارش عملکرد حوزه عمرانی اظهار کرد: ما از دوشنبه این هفته قطع برق نداشتیم. با گرمشدن هوا و حلشدن مسئله گاز نیروگاهها، مشکلی نداریم.
وی بیان کرد: تا پایان فروردینماه در تأمین برق مشکلی نداریم و در اواخر فروردینماه قوانین و برنامه برای تابستان با توجه به میزان تولید و مصرف ابلاغ میشود؛ اما فعلا تا پایان فروردینماه قطعی برق نداریم.
مدیرعامل توزیع برق مشهد در خصوص اطلاعرسانی زمان قطعی برق عنوان کرد: قطعی برق دقیقاً مطابق با پیامکها انجام شد. قطعی برق هفتهای دو روز بود که طبق همان روند پیش رفت و اطلاعرسانی شد.
مهدوینیا افزود: در یک یا دو روز در زمستان که فرکانس شبکه از حد نرمال پایینتر بود، بدون اطلاعرسانی قبلی قطعی برق داشتیم، اما در بخش خانگی باید اطلاعرسانی قبلی انجام شود که شده است.
{$sepehr_key_113189}