۷۰ درصد جمعیت خراسان رضوی چربی خون مزمن دارند
به گزارش شهرآرانیوز، مجید غیورمبرهن متخصص تغذیه و استاد دانشگاه گفت: زمعیار‌های کلسترول خون پایین آمده است به طوری که در دستورالعمل جدید ۲۰۱۹ سطح کلسترول خون پایین‌تر از ۶۰ آمده است.

وی افزود: ۷۰ درصد مردم خراسان رضوی در گروه‌های خاص چربی خون بد دارند، این در حالی است که ۵۰ درصد مردم ایران، سطح کلسترول خون نرمال و پایینی دارند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: رسوب چربی در بدن باعث سکته مغزی، و در عروق پا، باعث سکته عروق پا می‌شود و این عارضه، مشکل جدی است که در افراد چاق بیشتر خود را نشان می‌دهد.

غیور بیان کرد: برخلاف تصور عامه، روغن دنبه، چربی خون را بالا می‌برد و باید برای سرخ کردن غذا، از روغن کنجد یا کانولا و برای روی غذا از روغن زیتون استفاده شود.

وی تصریح کرد: چربی خون در روغن دنبه، کلسترول را بالا می‌برد ما اگر کلسترول غذا را کم کنیم و در عوض چربی دیگری بخوریم باز هم چربی خون را افزایش می‌دهد.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان