رزمی‌کار مشهدی رکورد گینس را شکست + ویدیو

به گزارش شهرآرانیوز، «سعید شقایی‌فلاح»، رزمی‌کار مشهدی، پنجشنبه‌شب (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) در حالی که به هر پای خود وزنه پنج‌کیلوگرمی متصل کرده بود، با ثبت ۲۰۰ ضربه پا به میت در مدت سه دقیقه و در حضور داوران رکورد این رشته ورزشی را به نام خودش ثبت کرد. 

این ورزشکار ۴۶ساله و خوش‌نام مشهدی پیش از این هم به رکورد مسابقات حمله کرده اما نتوانسته بود در کشور امارات توفیقی کسب کند و این بار در شهر امام‌رضا(ع)، مأموریت ناتمام خودش را به سرانجام رساند.

شقایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص رکورد جهانی که به نام خودش ثبت کرده است، گفت: اول از همه تشکر ویژه‌ای می‌کنم از خانواده‌ام که در این مدت همراه من بودند و به من انگیزه دادند تا در نهایت این رکورد را بشکنم. خیلی خوشحالم که این افتخار در شهر زادگاه خودم انجام شد تا بدین ترتیب، دِینی را که به گردنم بود، به ورزش این شهر ادا کنم.

وی افزود: امشب انگیزه‌های زیادی گرفتم تا رکورد‌های جدیدی را ثبت کنم و مطمئن باشید بعد از یک استراحت کوتاه، برنامه‌ریزی‌های لازم برای این اتفاق را انجام خواهم داد.

{$sepehr_media_2259887_600_400}

شایان ذکر است رکورد پیشین این حرکت با ۱۵۹ ضربه در اختیار محمد رشید پاکستانی بود که حالا به نام سعید شقایی‌فلاح ثبت شده است.

{$sepehr_key_113490}