ساخت بزرگ‌ترین پالایشگاه پلاسمای انسانی در مشهد آغاز شد (۲۴ اسفند ۱۴۰۳)

به گزارش شهرآرانیوز، استاندار خراسان رضوی در این آیین که جمعی از مسئولان و مدیران اقتصادی و صنعتی کشور هم حضور داشتند، با تاکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری در شرایط اقتصادی کنونی کشور، اجرای چنین طرح‌هایی را ضروری دانست و گفت: این اقدامات علاوه بر تولید ارزش افزوده و رشد اقتصادی، موجب افزایش اقتدار ملی و توسعه دانش و فناوری خواهد شد. 
 
غلامحسین مظفری افزود: این‌گونه مراکز همچنین می‌توانند از مهاجرت نخبگان جلوگیری و بستری برای جذب و پرورش آنها فراهم کنند. 
 
او با تاکید بر ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاری‌های فناورانه گفت: نیازمند حمایت مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری هستیم و علاقه‌مندیم که از این ظرفیت برای حل مسائل و چالش‌های استان بهره بگیریم.
 
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر ایجاد زنجیره‌های مکمل در صنایع مختلف تصریح کرد: پالایشگاه پلاسمای انسانی امید ملل، می‌تواند نقطه عطفی در توسعه صنایع مرتبط با فناوری‌های پیشرفته باشد و شکل‌گیری چنین زنجیره‌هایی لازمه یک جامعه توسعه‌یافته است و کمتر مجموعه اقتصادی چنین نگاه آینده‌نگرانه‌ای را در تامین نیاز‌های کشور دارد.
 
مظفری با انتقاد از طولانی بودن برخی فرآیند‌های اداری در مسیر سرمایه‌گذاری گفت: اگر از فرصت‌های اقتصادی به درستی استفاده نکنیم، آنها را از دست خواهیم داد، باید از عملکرد‌های جزیره‌ای پرهیز کنیم و راهکار‌هایی برای برون‌رفت از چالش‌ها بیابیم.
 
وی بر لزوم کاهش کاغذبازی‌های زائد و تسریع در صدور مجوز‌های سرمایه‌گذاری تاکید و اظهار کرد: فرآیند سرمایه‌گذاری باید کوتاه شود چراکه زمان، مهم‌ترین عنصر در این حوزه است و با توجه به هزینه‌های زیاد، تورم فزاینده و کاهش ارزش پول ملی، ضروری است که شرایط سرمایه‌گذاری در حوزه‌های فناورانه تسهیل شود.
 
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه طرح‌های اقتصادی مورد نیاز کشور که قابلیت اجرا در خراسان رضوی را دارند، فهرست شده‌اند، افزود: به اعتقاد من، باید «مجوز‌های بدون نام» همراه با تمامی امکانات فراهم و فرآیند سرمایه‌گذاری بدون معطلی انجام شود، علاوه بر این، نمایشگاه بزرگ «مشهد اینوکس» برای اولین بار در اواخر اردیبهشت‌ماه سال آینده برگزار خواهد شد و امیدواریم که این رویداد، آغازگر تحولات اقتصادی مهمی در استان باشد.
 
پالایشگاه پلاسمای انسانی امید ملل، گامی راهبردی در مسیر خودکفایی دارویی و توسعه فناوری‌های نوین پزشکی خواهد بود و با تسریع در روند اجرای این طرح و حمایت‌های لازم، این مجموعه می‌تواند به یکی از قطب‌های اصلی تولید دارو‌های مشتق از پلاسما در خاورمیانه و شمال آفریقا تبدیل شود.
 
این طرح، گامی مؤثر در بی‌نیازی کشور از واردات دارو‌های مشتق از پلاسما و توسعه فناوری‌های پیشرفته در صنعت سلامت محسوب می‌شود.

منبع: صداوسیما

{$sepehr_key_113503}