طرز تهیه بادمجان پیچ، غذایی خاص و دلپذیر + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز، بادمجان پیچ از غذاهای خاصی است که اگر عاشق بادمجان هستید از آن بسیار لذت خواهید برد. در ادامه طرزتهیه غذای بادمجان پیچ را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

{$sepehr_media_2261027_640_360}

مواد لازم برای تهیه بادمجان پیج

بادمجان قلمی: ۵ عدد
گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
رب: ۲ قاشق مرباخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
آب جوش: ۱ لیوان

دستور پخت بادمجان پیچ

ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنید و باریک باریک برش بزنید.

داخل روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شود.

{$sepehr_key_113684}

سپس گوشت، پیاز و ادویه‌ها را باهم مخلوط کنید، ورز دهید، گلوله کنید و داخل روغن سرخ کنید.

بادمجان‌های سرخ شده را روی سطح کار بگذارید و یک عدد کوفته قلقلی روی آن بگذارید و بادمجان را دور گوشت بپیچید.

بادمجان‌ها پیچ‌هارا داخل پیرکس بگذارید و ترکیب آبجوش، رب و ادویه‌ها را مطابق فیلم روی بادمجان‌ها بریزید و داخل فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت بپزید.