انتصاب ۱۹۰ مدیر زن در خراسان رضوی | مشکلات اجرایی انتخابات شورا‌ها برطرف می‌شود

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه حامد ابریشم‌تاب، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری، در نخستین نشست خبری معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با محوریت ارائه گزارش عملکرد حوزه سیاسی که ظهر امروز (شنبه، ۲۵ اسفند ۱۴۰۳) با حضور محمدعلی نبی‌پور معاون سیاسی و اجتماعی استاندار و مسلم ساقی مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری برگزار شد، از آخرین وضعیت انتصاب مدیران زن در خراسان رضوی خبر داد و اظهار کرد: طبق آمار مربوط به ۲۰ اسفندماه، بیش از ۱۹۰ مدیر بانو در مسئولیت‌های مختلف مدیریتی استان مشغول به کار هستند و علاوه بر این، دستاورد بزرگ ما در این حوزه همین بوده که اولین فرماندار بانوی کشور به همراه یک بخشدار و سه مدیرکل بانو منصوب شده‌اند.

وی افزود: دفتر امور بانوان و خانواده براساس اصول ۱۰، ۲۰ و ۲۱ قانون اساسی و سیاست‌های حوزه خانواده ابلاغی رهبر معظم انقلاب، تلاش دارد تا سال آینده، شورای مشورتی بانوان را در سطح استان شکل دهد و در قالب سلسله‌جلسات هم‌اندیشی با بانوان خبرنگار، بانوان ورزشکار و اقشار دیگر بانوان، مشکلات آنان را به‌دقت احصا کند.

حامد ابریشم‌تاب بیان کرد: در بهار سال آینده، از دو محصول دانش‌بنیان که حاصل تلاش فناورانه پژوهشگران و نخبگان بانوی استان است، رونمایی خواهد شد. افزون بر این، در حوزه جوانی جمعیت نیز نشست‌های ویژه‌ای در سال جاری با هیئت‌امنا و مدیران بیمارستان تخصصی‌ ام‌البنین(س) برگزار شده و قرار است پیوست‌های ویژه حمایتی، قانونی و اعتباری برای بهسازی و توسعه این فضای درمانی بانوان تعریف شود.

{$sepehr_key_113712}

فعالیت ۵۰ حزب سیاسی با ۱۰۱ دفتر فرعی در استان

مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری هم در این نشست خبری تصریح کرد که در کل استان، ۱۸۴ مدیر سیاسی فعالیت دارند که ۳۴ فرماندار، ۶۷ معاون فرماندار و ۸۳ بخشدار از این جمعیت هستند.

مسلم ساقی افزود: در جریان انتصابات فرمانداران، توانمندی، شایستگی علمی و تجربی و سلسله‌مراتب مدنظر قرار گرفته است. همین الان شما کمتر فرمانداری را می‌توانید پیدا کنید که قبلاً بخشدار نبوده باشد و حتی در شهرستان‌های بزرگ، فرمانداران در همان سِمَت مسئولیت داشته‌اند و پیش‌تر فضا و اقتضائات فرمانداری را تجربه کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در حوزه احزاب، ۵۰ حزب مستقل و وابسته در مشهد با ۱۰۱ دفتر فرعی در سطح شهرستان‌ها نشان می‌دهند که ظرفیت فضای سیاسی در خراسان رضوی بسیار توانمند است، خاطرنشان کرد: ۱۵ نفر عضو شورای راهبری خانه احزاب استان هستند که ۷ نفر از جریان اصلاح‌طلب، ۷ نفر از جریان اصولگران و یک نفر از جریان اعتدالی است.

ساقی ادامه داد: در شورای تأمین استان، سه کمیسیون دانشجویی، کار و کارگری و اقوام و مذاهب شکل گرفته تا در بخش اول، با عضویت رؤسای دانشگاه‌ها فضای کار سیاسی در دانشگاه‌ها بازتر شود و نشریات دانشجویی طراوت فعالیت سیاسی را بیشتر تجربه کنند، در بخش دوم با نگرش پیش‌بینانه و پیش‌گیرانه تبعات سیاسی‌امنیتی کارگاه‌های کارگری بررسی شود و در بخش سوم، شهرستان‌های تلفیقی استان براساس اقتضائات میدانی موردتوجه قرار بگیرند.

مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری در پاسخ به سؤالی درباره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ نیز گفت: در این باره هنوز مشکلات اجرایی متعددی وجود دارد؛ مثلاً به ازای هر روستا و نقطه شهری ما یک حوزه انتخابیه داریم درحالی که در انتخابات مجلس شورای اسلامی، ما به ازای چند شهرستان و روستا یک حوزه انتخابیه داریم. همین تفاوت حوزه‌بندی‌ها نیازمند بررسی و کار کارشناسی بیشتر است که در اداره‌کل سیاسی و تقسیمات کشوری استانداری باجدیت درحال پیگیری بوده تا در انتخابات سال ۱۴۰۵ کمترین چالش ممکن به‌وجود بیاید.