۵۰ درصد از بیماران مبتلا به گلوکوم از بیماری خود اطلاعی ندارند

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سعید شکوهی راد با تاکید بر نقش مهم شناخت بیماری در مراحل اولیه خاطر نشان کرد: بیماران زمانی به ما مراجعه می‌کنند که بیماری در مراحل پیشرفته قرار دارد. بنابراین، معاینات دوره‌ای برای افراد بالای ۴۰ سال و افرادی که مبتلا به دیابت، اختلالات تیروئید و عیوب انکساری بالا هستند، بسیار توصیه می‌شود.

وی درباره روش‌های درمانی گلوکوم گفت: درمان‌های گلوکوم اعم از لیزری و جراحی، برای حفظ شرایط موجود و جلوگیری از پیشرفت بیماری انجام می‌شوند. برخلاف بیماری آب مروارید، درمان‌های گلوکوم باعث بهبود بینایی نمی‌شوند و این بیماری درمان قطعی ندارد، اما می‌توان با کنترل مناسب، مانع پیشرفت آن شد.

{$sepehr_key_114074}

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین درباره ارتباط بیماری گلوکوم با رژیم غذایی بیان داشت: تمامی رژیم‌های غذایی حاوی ویتامین‌های گروه A، C و E در کاهش خطر ابتلا به گلوکوم و آب مروارید و سلامت شبکیه نقش موثری دارند.

دکتر شکوهی در خصوص روزه‌داری بیماران مبتلا به گلوکوم توصیه کرد: بیمارانی که در مراحل خفیف تا متوسط بیماری هستند، منعی برای روزه‌داری ندارند. اما در موارد شدید بیماری و مخصوصاً زمانی که فشار چشم بیمار کنترل نشده و نیاز به درمان خوراکی دارند، توصیه می‌شود از روزه‌داری خودداری کنند.