سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در شب‌های قدر رمضان ۱۴۰۳

داوود همتیان در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص سرویس‌دهی قطارشهری مشهد در لیالی قدر، اظهار کرد: به منظور رفاه حال شهروندان و زائران و بهره‌مندی از مراسم پرفضیلت شب‌های قدر و لحظه تحویل سال، سرویس‌دهی خطوط یک و دو متروی مشهد به صورت فوق‌العاده خواهد بود.

وی افزود: طبق ابلاغ شورا، روز چهارشنبه (۲۹ اسفند ۱۴۰۳) مصادف با اولین شب قدر، جمعه (یکم فروردین‌ ۱۴۰۴) مصادف با دومین شب قدر، شنبه (دوم فروردین‌ماه) مصادف با روز شهادت امام‌علی(ع) و یکشنبه (سوم فروردین‌ماه) مصادف با سومین شب قدر، سرویس‌دهی قطارشهری از یک ساعت قبل از اذان مغرب‌وعشا تا پایان مراسم، به صورت رایگان خواهد بود.

مدیرعامل بهره‌برداری قطارشهری مشهد گفت: فاصله زمانی انتظار برای مترو در شب‌های قدر با افزایش فعالیت قطارشهری در خط یک، به سه دقیقه و در خط دو، به دو دقیقه کاهش خواهد یافت.

{$sepehr_key_114225}