آغاز گشت‌های مستمر حفاظت و صیانت از اراضی کشاورزی خراسان رضوی در تعطیلات نوروزی

محمود بهزادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز با اعلام این خبر، اظهار کرد: به دلیل اهمیت حفاظت و صیانت از اراضی کشاورزی به عنوان بستر امنیت غذایی و طبق روال همه ساله، گشت‌های نوروزی با هماهنگی شورای حفظ حقوق بیت المال استان انجام می‌شود.

وی افزود: یگان حفاظت و کارشناسان ستاد و شهرستان‌های این مدیریت از ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴، اراضی را رصد کرده و با متخلفان برخورد می‌کنند.

سرپرست مدیریت امور اراضی سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: متخلفان حوزه تغییر کاربری اراضی کشاورزی و منابع طبیعی در فرصت زمانی قبل و حین تعطیلات نوروزی، اقدام به ساخت و ساز غیر مجاز، خرد کردن و قطعه بندی زمین، زمین خواری و تصرف اراضی ملی می‌کنند که باید با رصد وپایش مستمر و هوشمندانه از این اقدام جلوگیری گردد.

بهزادیدر نهایت گفت: در این ایام هیچ گونه اغماض و مسامحه‌ای در کار نخواهد بود و با کوچک‌ترین تخلف برخورد قاطع و فوری صورت خواهد گرفت.

{$sepehr_key_114386}