شمار مصدومان چهارشنبه سوری از ۱۰۰۰ نفر عبور کرد

به گزارش شهرآرانیوز، چند سالیست که چهارشنبه‌سوری، این جشن باستانی ایرانیان برای استقبال از نوروز، به جای ادا کردن آداب و رسوم قدیمی، به شبی برای اقدامات بسیار خطرناک و استفاده از مواد محترقه تبدیل شده و کام بسیاری از خانواده‌ها را تلخ می‌کند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور صبح امروز از مصدومیت بیش از ۷۷۰ نفر و فوت ۶ نفر در پی انفجار مواد محترقه خبر داد؛ به گفته وی، تا روز گذشته و در آستانه چهارشنبه سوری، ۵۷ نفر از مصدومان دچار قطع عضو، ۲۰۰ نفر دچار آسیب به ناحیه چشم و ۲۸۵ نفر نیز دچار سوختگی با درجات مختلف شده‌اند.

جعفر میعادفر، رئیس سازمان اورژانس کشور دقایقی پیش از افزایش تعداد مصدومان به ۸۸۱ نفر خبر داد و اظهار کرد: از ابتدای اسفند ماه تاکنون ۸۸۱ مصدوم در حوادث چهارشنبه آخر سال داشته‌ایم، کارشناسان اورژانس ۸۷۵ نفر را به مراکز درمانی منتقل و مابقی مصدومان را در محل حادثه درمان کرده‌اند.

{$sepehr_key_114429}

وی افزود: از صبح امروز تاکنون ۷۰ نفر به دلیل آسیب‌های ناشی از مواد انفجاری دچار مصدومیت شده‌اند؛ امروز ۶۹ مورد اعزام به بیمارستان‌ها و یک مورد قطع اندام، ۲۲ مورد آسیب به چشم و ۳۵ مورد سوختگی داشته‌ایم.

وی با هشدار نسبت به افزایش آمار مصدومان حوادث چهارشنبه سوری در پی انفجار مواد محترقه به خانواده‌ها توصیه کرد که تا پایان امشب از فررزندان خود مراقبت کنند تا حادثه تلخی رخ ندهد.

منبع: تسنیم