تصادف در جاده نیشابور - قوچان خراسان رضوی با ۶ کشته و مصدوم (۲۹ اسفند ۱۴۰۳)

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر محمدرضا مرادقلی چهارشنبه شب در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایرنا افزود: این حادثه ساعت ۲۰ امشب رخ داد که برای امدادرسانی به مصدومان تیم‌های اورژانس پایگاه‌های عبدالله گیو و برزنون به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: سه مصدوم در صحنه تصادف جان باخته و سه مصدوم دیگر توسط اورژانس و تحت مراقبت درمانی پیش بیمارستانی به بیمارستان موسی بن جعفر (ع) قوچان منتقل شدند.

سرپرست مرکز اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور با ابراز تأسف از این سانحه مرگبار، بر لزوم رعایت قوانین رانندگی، پرهیز از سرعت و سبقت غیرمجاز تأکید کرد و گفت: یک لحظه غفلت می‌تواند به یک عمر پشیمانی ختم شود.

دکتر مرادقلی افزود: توصیه می‌شود رانندگان با رعایت سرعت مطمئنه و توجه کامل به مسیر، از بروز چنین حوادث ناگواری جلوگیری کنند.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_114553}